Дапоксетин (Priligy)

Купи Priligy Generic онлайн в България без лекарско предписание

Ранната еякулация е една от проявите на мъжката импотентност. В този случай лекарят не може да диагностицира еректилна дисфункция, тъй като мъжът е в състояние да постигне ерекция, но еякулира твърде бързо.

Дапоксетинът и други лекарства, които увеличават продължителността на секса, могат да помогнат. На уебсайта на нашата онлайн аптека можете да закупите ефективни хапчета онлайн без рецепта на разумна цена, което решава проблема за определен период от време. Priligy действа в продължение на около 5-6 часа, по време на които човек може да контролира оргазма си и да получи пълно удоволствие от процеса. 

 • Бързо начало на действие
 • Дълготраен ефект
Сигурна транзакция
Посетете връзките за сертификати на страницата на касата
Payment Methods

Priligy Дженерик 60mg

Опаковка Цена Per Таблетка Спестявате Бонус
60mg x 10 табл.
88.69 лв.
8.87 лв. 0 лв. - Купете
60mg x 20 табл.
177.36 лв. / 143.96 лв.
7.2 лв. 33.4 лв. + 4 табл. Купете
60mg x 30 табл.
266.09 лв. / 198.59 лв.
6.62 лв. 67.5 лв. + 6 табл. Купете
60mg x 60 табл.
532.26 лв. / 340.86 лв.
5.68 лв. 191.4 лв. + 8 табл. Купете
60mg x 90 табл.
797.94 лв. / 494.64 лв.
5.5 лв. 303.3 лв. + 10 табл. Купете
60mg x 120 табл.
1063.85 лв. / 635.45 лв.
5.3 лв. 428.4 лв. + 10 табл. Купете
60mg x 180 табл.
1596.28 лв. / 921.28 лв.
5.12 лв. 675 лв. + 10 табл. Купете

Пример за плик
Поръчката ви ще бъде опакована надеждно и доставена в рамките на 24 часа. Ето как изглежда опаковката (действителни снимки на изпратения артикул). То е с размерите и вида на обикновено писмо (24x11x0,7 cm) и съдържанието му не липсва.
Метод на доставка
Експресна доставка
Време за доставка
4-11 работни дни
Цена
29.3 лв.
Международна доставка
Защита и безопасност
Дискретна опаковка
Гаранция за поверителност и анонимност
Доставка на вашата поръчка в рамките на 21 дни
100% гарантирана доставка.

Цел, характеристика на Priligy (Dapoxetine)

Cialis (тадалафил), Viagra (силденафил) и Levitra (варденафил) са лекарства, които помагат при импотентност. Те осигуряват прилив на кръв към тазовите органи, което води до ерекция. 

Но този проблем се среща много по-рядко от ранната еякулация. Преждевременната еякулация може значително да влоши настроението и на двамата партньори и да накара мъжа да се чувства неадекватен. 

Едно от веществата, които помагат за справяне с проблема и увеличават времето, е дапоксетин. Priligy generic влияе върху хормоните на пациента и намалява чувствителността на нервните окончания, така че сексът да продължи много по-дълго. 

Как действа Priligy (Dapoxetine)

Продължителността на половия акт зависи от функционирането на симпатиковата нервна система. Удължаването е възможно чрез въздействието на определени вещества върху определени области на мозъка. 

Priligy generic (Dapoxetine) е вещество, което забавя серотонина между невроните. Поради тази причина командите за оргазъм достигат до мозъка 3-4 пъти по-бавно. Отзивите на доволните клиенти сочат, че действието може да продължи от 30 до 60 минути, като ефектът продължава до 5-6 часа. През този период пациентът успява да извърши до 8 коитуса. 

Приемане на Priligy (Dapoxetine)

Priligy (Dapoxetine) се предлага под формата на разтварящи се сини обвити таблетки. Priligy generic се приема 1,5-2 часа преди планирания секс. Не е позволено да приемате повече дапоксетин, отколкото е било предписано по време на консултацията със специалист. 

Ефектът е доста бавен в сравнение с други помощни средства за потентност, които започват да действат след 15-20 минути, но резултатите си заслужават чакането. 

Какво още трябва да знаете, преди да приемете Priligy

Ранната еякулация не е заболяване, но причинява емоционална нестабилност и дискомфорт. В резултат на това интимността между партньорите намалява, хората се чувстват некомфортно да бъдат заедно и това застрашава връзката като цяло. 

Priligy (Dapoxetine) помага за забавяне на еякулацията и ви дава възможност да контролирате процеса. Сексуалният контакт продължава много по-дълго, ако спазвате правилната доза и всички указания на лекаря относно поддържащата терапия. 

Дозировка на Priligy (Dapoxetine)

В зависимост от формата на лекарството, една генерична таблетка Priligy съдържа 30, 60 или 90 mg дапоксетин. Обикновено лекарите препоръчват да се започне с минималното количество и постепенно да се увеличава дозата. При необходимост дозата може да се увеличи до 90 mg. 

Взаимодействие 

Дапоксетин не трябва да се комбинира с някои други лекарства. Те включват МАО-инхибитори и антидепресанти и продукти, съдържащи нитрати. Трябва да попитате Вашия медицински специалист за по-подробна информация относно комбинирането на различни лекарства. 

Priligy и неговите генерични продукти не трябва да се смесват с алкохол. В някои случаи алкохолът намалява чувствителността и ви позволява да правите секс по-дълго, а в други случаи ускорява еякулацията или пречи на ерекцията. 

Противопоказания 

Преди да купите генеричен Priligy, проверете внимателно списъка с противопоказания. Най-често срещаните включват:

 • Индивидуална непоносимост към отделни компоненти. 
 • проблеми с психичното здраве, включително депресия. 
 • Заболявания на сърдечносъдовата и отделителната система.
 • Хронични заболявания в острата фаза. 

Дапоксетин не трябва да се използва от жени и млади мъже под 18-годишна възраст. Неспазването на медицинския съвет може да доведе до необратими увреждания. 

Priligy generic може да окаже влияние върху шофирането. В някои случаи пациентите са имали проблеми със зрението, цветоусещането и концентрацията. 

Странични ефекти

Страничните ефекти от употребата на генеричен Priligy обикновено са леки. Най-често срещаните включват главоболие, гадене, нарушена потентност, понижено либидо, повишена тревожност и депресия. 

Свръхдоза

Повишената концентрация на дапоксетин в кръвта на пациента увеличава риска от нежелани ефекти от приема му. Човек, който реши да закупи лекарството, трябва да премине пълен медицински преглед и да се вслуша внимателно в инструкциите на лекаря. 

Съхранение на Priligy (Dapoxetine)

За да се използва лекарството безопасно, трябва да се спазват правилните условия за съхранение:

 • оригинална опаковка;
 • липса на пряка слънчева светлина;
 • запечатан блистер; 
 • температурата на въздуха е до 30°Cо. 

Уверете се, че мястото е недостъпно за деца и психически нестабилни хора. 

Отговорност 

Ние гарантираме сигурността и поверителността на всеки клиент. Клиентите ни предпочитат да пазаруват онлайн заради бързата доставка, достъпните цени и отзивчивото обслужване на клиентите. 

Администрацията на този уебсайт не носи отговорност за последиците от приемането на закупените от нас лекарства. Препоръчваме ви да се свържете с медицински специалист, преди да поръчате какъвто и да е продукт.

 • Отзиви от клиенти

Priligy Generic
2022-05-17

Много ми хареса, цените бяха добри, а уебсайтът ви е много лесен и удобен. Благодаря ви

 • Популярни продукти
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
5.31 лв. табл.
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
4.7 лв. табл.
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
5.39 лв. табл.