За нас

Визия Apteka BG 24/7

Разчупване на стереотипите за аптечния бизнес.

Мисия

Стремим се да вдъхнем увереност на клиентите, когато става въпрос за секс.

Стойности

Нашите ценности: откритост и гарантиране на качеството.

  • Откритостта е един от основните ни принципи, защото именно на нея се гради доверието.
  • Осигуряване на качеството - като онлайн аптека ние виждаме нашата задача като организиране на подбора и доставката на качествени продукти от аптечния асортимент до клиента в цяла България.

Полагаме всички усилия, за да гарантираме, че нашата гама от услуги отговаря на изискванията на всеки клиент. Всеки служител на Apteka BG 24/7 се стреми да подобрява професионалните си умения и винаги се стреми да намери общ език с клиента. Ключът към успеха на компанията е усърдната работа и отдадеността на всеки служител. Ние работим за тези, които не само искат да излекуват съществуващо заболяване, но и за тези, които предварително се грижат за сексуалното си здраве.

Аптеката за хормонални продукти разполага с продуктова гама от около 9000 артикула, включително лекарства, хранителни добавки и витамини, фитотерапевтични продукти, здравни продукти, козметика, хигиенни продукти, продукти за бебета и майчинство, ортопедични продукти, медицинско оборудване, продукти за грижа за пациентите, помощни средства за работа, специални храни и продукти за вегетарианци.